Home Genel Katil robotlar

Katil robotlar

279
0

” katil robotlar ” olarak tarif talasemi otonom silah sistemleri Konvansiyonel Silahlar ( CIA ) toplantısı gelecek hafta Birleşmiş Milletler ( 2014) Sözleşmesi de tartışılacak .

BBC raporları gibi ,konuyla ilgili uzmanlarçeşitli sorunları vepotansiyel teknoloji çevreleyen etkileri görüşmek üzere , 13 Mayıs tarihinde başlayarak dört gün boyunca Cenevre’de bir araya gelecek . İlk oturumda Profesör Noel Sharkey , Robot Silah Kontrolü için Uluslararası Komitesi ( Icrac ) başkanı ve Georgia Technoture Profesör Ron Arkin arasında tartışılan edilecektir .

Prof Sharkey özerk silah sistemleri sürekli uluslararası hukuka uygun olacağı garanti edilemez dedi . ” Milletler insanlık için büyük bir risk oluşturuyor, bu konuda birbirleriyle konuşurken değil , ” diyeBBC söyledi . Prof Arkin , bu arada , silahlı robotlar savaş zamanlarında kayıplarınsayısını azaltmak olabilir inanıyor. ” Bu son elde edilene kadar bir moratoryum destek , ama ben şu anda bir yasağa destek yok , ” diye ekledi.

Toplantı Kasım ayında yorumlayanyıllık Medya toplantısı için bir taslak rapor üretecek . Katil Robotlar okur DurKampanyası tarafından bir kılavuz “[O.S ] ülkelerinuzmanların ‘ tartışmaları devam ya daha resmi bir müzakere sürecinin , farklı bir faza geçmek içingörevini yenilemek görebilirsiniz ”

Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, geçen yıl Sheffield Prof Sharkey tarafından düzenlenenaşağıdaki TEDx tartışma başlatmak için iyi bir yer gibi görünüyor.

Sonraki : Yapay Zeka hepimizi öldürebilir . Ciddiye risk alıradam karşılamak

katil robotlar ‘ BM’de tartışılacak [ Technoture ]

Previous articleApple iOs 7
Next articleGoogle Glass

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here