Home Bilgisayar Hotmail 2016

Hotmail 2016

439
0

Hotmail Microsoft Yazılım sistemleri ve programlama ile ilgili giriş sistemlerinin düzenlenmesi ve proje olarak değiştirmek için girilen bir yazılım sistemidir. Hotmail Giriş 2016 Hotmail Ücretsiz Kayıt ol Yeni Bilgi Yeni Hesap oluştur – Hotmail nasıl kullanılır öğrenme adresi Outllok Yeni  Okuması Sizden
Son Detaylarda Hotmail Kaydol. Merakla beklenen Hotmail Yeni sürümü nasıl kullanılır. Hotmail Giriş Outlook hesap oluştur. MSN Windows live Mail her taraftan açılacak Hotmail den  bedava üye olma işlemleri olarak bulabilirsiniz.

Windows Live Hotmail, internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte hayatımızdaki yerini aldı. 1995 yılında Sabeer Bhatia ve Jack Smith tarafından programlanan Hotmail, ücretsiz mesajlaşma sistemi olarak tasarlanmıştır. 1996’da ilk e-postanın gönderilmesiyle teknoloji dünyasında yeni bir devrin kapıları aralanmıştır. İlk sürümü HTML internet çekirdeğine bağlı oluşturulduğu için Hotmail ismini almasına karar verilmişti. Dünyada yaygınlaşması ise Microsoft tarafından Hotmail’in satın alınmasıyla başlamıştır. Windows işletim sistemine sahip bütün bilgisayarlar da mail servisi olarak hizmet vermesi kullanıcı sayısını artırmıştır.

Edit : Hotmail, Skype, Yahoo, Gmail Programları Masa üstü için indir. Whatssapp Mail indir Dekstop

SEO

Previous articleMini Etek Modası
Next articleŞehit Haberi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here