Home Technoture Apple ve IBM Ortaklığı

Apple ve IBM Ortaklığı

319
0

Apple ile IBM, kendi aşk ilişkisi geliştirmeye devam ederken İş Mac sitesi yeniden tasarlanmış bir versiyonu bu hafta başlattı. Adından da anlaşılacağı gibi, site Apple’ın kurumsal dirayet vitrinler ve yeni tasarım işinde Apple’ın güçlü yönleri üzerinde duruluyor.

Genel site Apple yazılım ve donanım arasındaki simbiyotik ilişki ve Mac, iPhone ve ipad’ler güzel birlikte oynamak gibi Apple bir pazarlama parça beklediğiniz şeyleri vurgular.

Buna ek olarak, Apple iş buye hitap edebilecek diğer özellikleri arasında erişilebilirlik araçları, son zamanlarda kaynaklı) ve güvenlik özellikleri açık olan Swift programlama dili dikkat çekiyor

future

Ama aynı zamanda IBM ile olan ilişkisi, IBM’İN özellikle deneyim Mac’ler için büyük bir değişim bu yıl yapma vurguladı. Göre her iki web sitesi ve Fletcher Previn, kim Başkan Yardımcısı için iş yeri olarak Hizmet IBM CIO Ofisi, geçiş Mac’ler sonuçlandı ortalama tasarruf 270 dolar başına makine üzerinde bir PC ile karşılaştırılabilir. Previn Gerçek dolar tasarruf $273 $240 arasında değişiyordu. ” dedi.

“Biz şu anda 50,000 MacBook dağıtmış ve organizasyon çapında 200,000 cihazlar için 150.000 toplam dağıtmayı planlıyor. Ürün Haziran ayında [var] IBM içinde haftada 1900 Mac katıyor, 2015,” dedi.başladığından beri

Tasarruf alt destekler IBM dahili Yardım Masası için daha az çağrıları maliyetleri daha yüksektir. Sadece beş Mac yüzde kullanıcıları programı başladığından beri yardım istedi, TechCrunch söyledi Previn BİLGİSAYAR kullanıcıları için yüzde 40 göre.

, 40 ortalama yüzde yeni işe gemide geldiklerinde Apple makineleri istiyor, ama Apple ürünleri kullanmaya gelince kuşak farklılıkları gördük o raporları. “25 yıl ıbm’de çalışmış biri çok yeni bir üniversite işe daha bir Mac istemek için daha az olasıdır, örneğin,” Previn dedi.

Aslında, IBM bir iş ‘Mac İş’ diğer şirketlere yardım Apple ürünleri için geçiş yapın. denilen yarattı “IBM, müşterilerine aynı programı [DAHİLİ olarak uygulanan] kolay ve güvenli kurumsal sistemler ve uygulamaları ile Mac’ler,” Previn açıkladı.entegre sunabiliyoruz

IBM aşk ayrı bir açılış sayfası IBM-Apple mobil uygulama ortaklığı odaklanmak için ana sayfanın alt kısmında bir bağlantı ile devam etti. Bu bölümde, farklı Sanayi ve iş iki şirketin birlikte geliştirdiği uygulamalar kapsamında vurgular.

http://www.technoture.com/

Previous articleŞehit Haberi
Next articleGillette Patent İhlali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here