Home Android Android İşletim sistemi

Android İşletim sistemi

304
0

bazlı ödemeler işlemci PayLane bugünpotansiyel olarak kazançlı mobil ödemeler pazarının bir dilim yakalayan içineşirketin ilk gerçek baskını işaretleme , ilk yerli Android uygulaması duyurdu.JAPAN Docomo

Ayrıca ödeme kabul etmek için bir mobil uygulaması yanında , fiziksel bir kart okuyucuya sunmak iZettle veya Stripe gibi rakip mobil ödeme işlemci hizmetleri , aksine , PayLane tamamenuygulaması kendisi içinde tüm mobil ödeme yürüten üzerinde duruluyor . App indirmek için ücretsiz , ancak satıcıların satış başlatmak ve işlemler üzerinde genel bir bakış ve denetimleri sağlarMerchant Paneli , erişmek için bir tüccar hesabı gerekir . Her bir işlem yürütülen için , yüzde 2,8 artı € 0,25 ücret PayLane tarafından tahsil edilir.

Paylane ürün 520×428 Avrupa ödemeleri işlemci PayLane mobil push Android uygulamasını başlattı

Başlamak için,satıcı sadeceapp indirmek ve satmak istediğiniz herhangi bir ürün veya hizmet eklemek gerekir – bu kadar farklı fiyatlı olabilir mağaza ya da müşterilerine on -satın almak için bir teşvik sunmak için listelenen diğer Web fiyatlarla – spot ve kişi.

Bir müşteri bir ödeme yapmaya hazır olduğunu bir kez , onlar sadece kendi kartı numaranızı girin vesatın onaylamanız gerekir . Satın almak için bir makbuz sonra e-posta yoluyla gönderilebilir olabilir.

App Android cihazlarda indirmek için şu anda yalnızca , ama bu fırlatma başarılı olursa bir iOS versiyonu yapılacaktır , bir sözcüsü TNT ( TECHNOTURE) söyledi.

Paylane ödeme 730×270 Avrupa ödemeler işlemci PayLane mobil push Android uygulamasını başlattı

PayLane Git başlatılması ek olarak ,şirket ayrıca mevcut uygulamalar entegrasyon için beyaz etiket olan ödeme hizmeti için bir seçenek açılması olduğunu söyledi . Bu Vemma Ödemeler ve PayLane Goyaratılmasına yol açanşirket için özel bir ödeme uygulaması bina ile işten aslında . Handily ,proje aynı zamanda kendi cep emelleri için beta testi bir tür olarak ikiye katlandı.

Bugünün duyurularlistesini yuvarlama zaten bir tablet veya akıllı telefon – dostu bir site var işletmeler için bir gömülebilir mobil ödeme formu başlatmak olduğunu , ama uzaktaorijinal açılış sayfasından ziyaretçileri yönlendirme yok ödeme seçeneklerini entegre etmek istiyorum.

Ve sadece daha rekabetçi olmak isteyen – -mobil ödeme uzayda zaten sert Avrupa’da rekabet ile satıcıları için bir yerli uygulama sunanvardiya çok yakında PayLane için gelemedi , ve mevcut uygulamalar ve web siteleri için basit API entegrasyonları sunarak bu bazı rakipleri mevcut müşterileri ikna yanı sıra yenilerini puanlama şansı duruyor . Ancak, bumobil ödemeler pazarının büyük potansiyel payını en uygun şans isterse kısa sürede pazara yerli iOS sürümünü getirmek gerekir.

Previous articleGoogle Glass
Next articleThe Teknoloji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here