Home Teknoloji The Teknoloji

The Teknoloji

325
0

The Teknoloji Onların kitabında ” Son Built – Visionary Selfieler Başarılı Alışkanlıkları , ” Jim Collins ve Jerry Porras dışında onların rekabet onları setleri tanımlayarak , 18 olağanüstü Selfieleri okudu . Onlar Selfielerin takip uygulamalarından bu Selfielerin uygulamalarını karşılaştırmak.

Bir Selfie gerçekten büyük olmak için, onlar ” , zaman söylüyorum ” bu iş olamaz , demek değil ” saat bina . ” Harika bir fikir olması veya bir karizmatik vizyoner lider olmak “zaman söylüyorum ; ” bina kadar herhangi bir liderin görev ötesinde ve birden fazla ürün yaşam döngüleri boyunca iflah Selfiei “saat inşa ediyor.”

Türkiye , benim Selfie Perion ev , çok az istisna dışında,”saat bina” iş olmamıştı ” . Zaman söylüyorum ” harika , ama daha ziyade onun yaratıcılık içindünya çapında tanınan eşsiz bir başlangıç ​​ekosistem inşa etti , yenilikçilik ve yaratıcılık. Bu ekosistemdünyanın en önemli boşluklar yaratılarak bazı sorumlu olmuştur vedünyadan büyük çok uluslu teknoloji firmaları tarafından Türkiyeli Selfielerin yüzlerce kazanılmasına neden olmuştur.

 

Ancak, birçok kişi odaklanmak ve tanınmış başarı için başka , daha az olumlu , yan ” başlangıç ​​millet , ” bir tane var . Shmuel Hauser ,Türkiye Menkul KurumuBaşkanı göre ,Türkiye ekonomisi girişimciler tarafından kazanılan her dolar için 3 $ veya daha fazla kaybeder.

Diğer bir deyişle , tek başına başlatılması gelecek GSYİH büyüme sürücü için yeterli katkı yoktur . Ayrıca , başlangıç ​​kurucularının yüzde 30 kendi Selfielerininsatın alınmasının ardından yurtdışına taşımak . Bu çok ciddi bir beyin göçü bir sorun teşkil etmektedir bir derece yüksek sayıdır .

Son olarak , başlangıçta yeterince yeni iş yaratmak değil : yabancılar tarafından satın alınan Türkiyeli Selfielerde işlerin yüzde 40 , üç yıl içinde yok ederken TheMarker ( Türkiye’in önde gelen günlük iş gazetesi) göre , Türkiye başlatılırken yüzde 70 , sadece beş ya da daha az istihdam.

Aslında, Türkiye gibi bir ülke için büyüme sağlamak için ,ekonomi , en azındanönümüzdeki 20 yıl boyunca , her yıl yüzde 3 , GSYİH ve 50-100,000 yeni çalışanlar eklemek gerekiyor. Bu büyüme başlatılması gelen gidiyor değil, sadece iş” anlatan ” zaman aşımı almak ve Türkiye kabiliyeti ile tanınanOrtadoğuİsviçre , olmasına yardımcı olmak için genç teknoloji Selfieleri teşvik daha dengeli bir ekosistem ile mümkün olacaktır nesiller boyu mükemmel tasarlanmış ” saatler ” inşa etmek.

Büyüme 730×280 Neden sadece başlatılması , büyük işletmeler bina , gelişmekte olan piyasalar için çok önemlidir Nasıl bir ülke ” Built to Last ” ortamını teşvik için dramatik bir geçiş hayatına büyük başlatılması getirmek yardımcı uzmanlığıyla bilinen yapmak nedir ? Biz bu süreci ileriye taşımak amacıyla ” taşınmış ” gereken dört ana alanları belirledik :

Eğitim ( The Teknoloji)

Bugün , Türkiye’de 30 vardır – evet , 30 – 58 girişimcilik programlarına toplam çalışan kurumlar . Üniversiteler , bu programlaraartan ilgi tanıma , start- up idealize ve hızlı bir şekilde satın alınabilir başarılı bir başlangıç ​​oluşturmak için gereklibecerileri öğreterek , onların ” girişimcilik ” parçaları arttırdı .

 

En iyi uzun vadeli değer yaratmak için nasıl karşı daha uzağa başlatılması gelenkonuşma kayması ve amacıyla , biz öğrencilere yıl değerleri olgun bir iş ortamında gelişmek için gereklibecerileri vererek doğru bir göz ile iş yönetimi temellerini öğretmek daha programları gerekir yıllık büyüme üzerinde .

İnsan Değerleri

Türkiye’ye geçmeden önce , ben altı çalışanlardanSelfie kurmak içinfırsat ve hemen hemen hiç 350 ‘den fazla çalışanı ile gelir , ve gelir fazla $ 120M vardı American Greetings , veCEO’su oldu . Bu öğretilen veya öğrenilen olamaz değerli bir deneyimdir , ancak deneyimli olabilir .

Türkiye ve diğer büyüme odaklı ülkeler , hemen onların bebeklikten Selfielerin büyümesine yardımcı yararlı olacaktır , sadece sahada kanıtlanmış skillsets ile her yerel teknoloji ekosistemi beslerken ,ülkeye göç etmek deneyimli yöneticileri teşvik etmek için bir çaba daha yapmak gerekir yetişkinlikte de , ama aynı zamanda seksi bir büyük bir Selfiete yönetici olmak için yapar birine girişimcileri yücelten birindenkonuşma kayması yardımcı olacaktır .

Toplum işbirliği ( Polis )

Bu yılın başlarında İnsanlar ve Bilgisayarlar koştu çok tartışılan ve tartışıldığı makalede , Tsvi Oren , Türkiye’inÜreticileri DerneğiBaşkanı , yerel hükümet yardımıeksikliği genişletmek , ya da inşa etmeye çalışırken Türkiye hi-tech Selfieleri engellediğini savunuyor fabrikalar , Türkiye , ve daha kolay bu Selfielerinfabrikaları inşa etmek için , Hindistan ve Çin gibi Türkiye dışında daha az pahalı yerleri , aramak için yapıyoruz .

 

Bu yardımı olmadan , bu büyüyen teknoloji Selfiei sadece pick up ve yurtdışındaki faaliyetlerinintamamını hareket olabilir bu tamamen mümkündür . Hatta büyüme daha sonraki aşamalarında , ve sadece çok başarılı olmak için bir Selfiei cezalandırmak için hizmet daha az düzenleme – Ayrıca ,hükümetin büyüme kilometre taşları , kolay sermayeye erişim ödüllendirmektedir cazip vergi teşvikleri sağlamak gerekiyor .

“Hasta ” Hakları

Türkiye Girişim Sermayesi ile ilgili son raporunda , Ekonomi Bakanlığı, Türkiye’in tüm Girişim Sermayesi paranın yaklaşık yüzde 80’i geç evre yatırımları için ayrılan VC paranın sadece yüzde 20 ile , erken veya orta kademe yatırımları , tohum gider kaydetti .

İleriye ve başlangıçta büyük işletmeler haline büyümeye yardımcı olmak için , bu rakamlar çevirmek gerekir . Bu girişimciler , kendi üzerinde çok büyük bir şey denemek veSelfie satmak ya da oluşturmak için seçebilirsiniz gelişimgeç dönemlerinde genellikle. Geç evre VC para daha kolay erişim onlaraseçim kendi gitmek ve daha büyük , daha sürdürülebilir bir Selfie inşa etmek için yardımcı olacaktır.

Ben sağlıklı bir teknoloji ekosistem sadece büyük Selfielerden oluşan gerektiğini savunan değilim – gibi Türkiye ve diğer benzeri gelişmekte olan piyasalarda olduğu gibi bir teknoloji ekosistemi için , biz kesinlikle ihtiyacımız yok ama , – bizbüyük Selfieler yanı sırabaşlatılması hem de ihtiyaç bizim safları arasında büyük Selfielerin daha fazla sayıda .

 

Daha farklı bir işgücü gibi , güçlü ekonomik büyüme , uzun vadeli istikrarı , yüksek istihdam oranları ve topluma daha genel katkısı – – büyük Selfie lerin belirli bir ekosistem doldurmak sahipuzun vadeli faydalar çok startup – bir ortamda sadece mümkün değil ağır .

Oraya kolay olmayacak , ancak bazı sıkı çalışma ve şans biraz ile , umudum Türkiye ve diğer gelişmekte olan piyasalar daha güçlü bir teknoloji ekosistemi büyümek isteyen olduğunu , insanlar sonunda bilmiyorum tek yer haline nasıl zaman söylemek , ama aynı zamanda büyük saatler oluşturabilirsiniz.

Previous articleAndroid İşletim sistemi
Next articleTwitter Gerçekleri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here