Home Twitter Twitter Gerçekleri

Twitter Gerçekleri

347
0

Twitter Gerçekleri Bugün Twitter’da harcanan zaman , muhtemelen Twitter’ın yeni ses kesme özelliği konuşma duydum Bir dost Twitter kullanıcısı Susma ev zaman çizelgesi onların tweets ve retweets fırçalayın , ancak yanıtlar ve onlardan bahseder hala bildirimler bölmesinde görünecektir.

İşlevsel konuşma , Sessiz bir kullanıcı çalıştı engelleme biçimini değiştirmek için Twitter’ın girişimi geçen yıl kökleri vardır . Zamanda, Twitter kullanıcıları takip ve tweets görmek , ama seninle etkileşimleri yayınınıza göstermek olmaz ki Hesap kapatma böylece yaptı. Bu onları daha az güvende hissediyorum yaptı çünkü kullanıcıların bir dizi hızlayeni politikasını kınamış Ancak , Twitter, saat Programları sonra değişiklikleri geliştirildi.

Ses yeni özelliklerinden düğmesi Bugünün Yeni özelliklerinden blok özelliği sadece bir yeniden isimlendirmekte değildir. Twitter kullanıcı eylemini yeniden düşünmek yaptım ve döküm için daha iyi bir yol ile geldi . Mevcut yineleme , blokta ve iki farklı sorunları çözmek mute : güvenlik ve gürültü. Istismar: Geçen yılki engelleme taşkınlık durumunda Twitter’ın hata bir yüksek tahsil ve potansiyel olarak tehlikeli , konu etrafında kullanıcı davranışlarını denemek ve değiştirmek oldu.

Twitter engelleme değiştirmeye çalıştım, kullanıcıların zaten sadece bir kullanıcının profil sayfasına giderek yine kamu hesaplarından tweet’leri görüntülemek olabilir Hesap kapatma işaret savundu . O da zaten onları Hesap kapatma etmişti birini takip çalışırken kullanıcıların DNS istemini kaldırılır çünküyeni bir özellik daha güvenli olduğunu iddia etti.

Gerçek şu ki , uzun Twitter’da bir yeni özelliklerinden düğmesi istedi verdim. West Coast yaşamak , The Teknoloji East Coast millet spoiler Tweeting veya besleme sadece çok gürültülü alır çünküOscar gibi büyük TV olaylar oluyor zaman erken Twitter kapalı imzalamak zorunda . Bununla birlikte, bu ilk uygulama kullanımını sınırlandırmıştır. The Teknoloji millet sesini ve sadece yine onlarla etkileşim asla sonuna kadar unutmayacağım güçlü bir olasılık var . Preemptively belirli kelime ve hashtags susturmak ve zaman sınırları ayarlamak içinyeteneği bana onu kullanmak için bir neden daha vermek istiyorum.

Geçen hafta ,sözde ” tweet storm , ” hızlı arkaya düşüncelerin bir numaralı listesini Tweetinguygulama için bir son verilmesi çağrısında çeşitli yayınlar . Içgörü bir sürü birinden gelirken uzun form tweetleme yeri var iken, bizim zaman çizelgeleri sadece tweets , yanıtlar ve doğmak manuel Google işleyemez.

Susma tür garip . Bubloğunşiddetini vekorkunç unfollow nihailiğini yoksun . Kullanıcıların sizi DMing tutmak vehedeflenen kullanıcıya görünmez kalır izin vermez iken , bu çok fayda sunmak durumlar sadece sınırlı bir dizi var.

The Teknoloji kısma vereceğim bir birileri Google hakkında aşırı Google Drive denemek , ama bu bizim çizelgeleri kadar tıkanmaçok gürültü temizlemek için gidiyor şüpheli değilim . Kesinlikle kimin içerik yayınları biter üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak doğru yönde atılmış bir adım , ancak Twitter gerçekten yararlı olmak için bu için otomatik filtreleme manuel susturulması ötesine taşımak zorunda kalırsınız.

Previous articleThe Teknoloji
Next articleLive Mocha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here