Home Apple Apple, Samsung, Motorola

Apple, Samsung, Motorola

277
0

apple ve Samsung ilk olarak Reuters tarafından bildirilen Apple ve Motorola Mobil arasındaki uzun patent davalar için bir yerleşim ulaştı .

Iki şirketin bir açıklamaya göre ,anlaşmanın bir çapraz – lisans içermez , ancak firmaların patent reformu hakkında getirerek işbirliği yapacaktır. İşte tam deyimi var :

Apple ve Samsung, iki şirket arasındaki doğrudan mevcut tümmevcut dava görevden karar verdiler . Apple ve Samsung aynı zamanda patent reformu bazı alanlarda birlikte çalışmaya karar verdiler . Anlaşma çapraz lisans içermez .

Oyakışıklı üreticisinin patent” büyük çoğunluğu ” tutacak olsa Apple ve Motorola önce 2011 yılında başlayan Motorola , Samsung’un satın almasıyla , geri 2010 kadar uzanan arasındakihukuki savaş. Ocak ayında , Samsung , Lenovo Motorola’yı satmak için planlarını açıkladı .

Android platformunun en büyük üreticileri karşı tekmeleyip sonra, Apple giderek rakipleri ile barış yapmak olmuştur . 2012 yılında ,şirket HTC ile yerleşmiş ve 10 yıllık patent lisans anlaşması imzaladı.

Ancak , Samsung ile Apple’ın mücadele olağanüstü kalır. Apple son zamanlarda ABD federal mahkemede Samsung karşı bir 119.600.000 $ kararı kazandı . Samsung aynı zamanda küçük bir zafer kazandı , ancakjüri o tazminat değersiz 158.000 $ kazandı .

Apple , Samsung, akıllı telefon patent davalarını [ Samsung ] yerleşmek kabul etti.

Previous articleWindows 8 hataları
Next articleSelfie Çılgınlığı

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here