Home Android Kindle Software

Kindle Software

298
0

Kindle son Kindle, Kindle Voyage ve Kindle Paperwhite cihazlar için yeni özellikler içerir Kindle e-okuyucu cihaz, donanım, yayıyoruz yeni bir güncelleme var.Güncelleştirmesi aynı zamanda bir eş, ortak veya aile üyesi olanlar değil sadece kendi kitaplarını erişmenizi sağlayan otomatik güç uyumlu başlıkları metin içinde yukarıdaki kelimelerin yanı sıra, Aile Kütüphanesi tanımlarını gösterir yeni Sözünü Bilge özellik içerir, ancak ve Kindle FreeTime Sınırsız, çocuklar ve acemi okuyucuları için özel seçimlere küratörlüğünü erişim sağlar ayda 2,99 $ başlayan bir abonelik servisi.

Çoğu için bu güncelleştirmenin en heyecanlı kısmı muhtemelen sonunda daha o aile üyeleri arasında serbestçe paylaşılabilir içinde paperbacks gibi Amazon e-kitap yapar Aile Kütüphane fonksiyonudur. Bunun yerine çoğu insan şu anda ne muhtemel olan cihazlar arasında tek bir hesabı paylaşmak zorunda değil, bir eş ya da partneriniz içerebilir hangi bir cihaza iki hesabı bağlamak için şansı elde edersiniz.İki eşli hesapları da ortaklaşa çok, dört çocuğun hesaplarına ve kontrolünü denetleyebilir.

Kindle Word, Wise özelliği dokunun ve bir tanım almak için bir kelime tutmak zorunda bile küçük rahatsızlık alıp götürür. Bu ilk bakışta bir “biz çok tembel üzerinde oh hayır toplumdur” an olarak beni vurdu, ama birlikte okuryazarlık yapı taşlarını koymak deneyin gibi farklı bağlamlarda ben gerçekten yeni okuyuculara yardımcı görebilirsiniz. FreeTime Sınırsız aynı şekilde, bu konuda katkı ve onların çocukları okuma ama bir case-by-case kendi çocukları tarafından kendilerine getirilen her Harry Potter kitap satın alma seçeneği onaylama ihtimali de wincing almak için istekli ebeveynler için düşük maliyetli bir seçenek sunar temel ve emin bir şey yapma daha yetişkin odaklı yanlışlıkla kayma olmaz.

Diğer güncellemeler yeni yazılım arasında şunlar vardır gelişmiş ve Okuduğunuz kitaplarda arsa ve karakter ayrıntıları ifşa X-Ray özelliği, Amazon’un Goodreads satın daha fazla entegrasyonu, Kindle Store, Kindle Kütüphane ve Goodreads kapsayan sonuçlar sağlar geliştirilmiş arama genişletti tek bir sayfa, ve size ihtiyacınız olduğunda temelde iç ceket veya kütüphane kartı bilgilerini veren bir “Bu Kitap Hakkında” özelliği.

Otomatik olarak bir over-the-air güncelleme olarak donanım üzerinde göstermek gerekir, ama sen sabırsız iseniz, aynı zamanda el ile yüklemeniz Amazon’un yazılım güncelleme sayfa üzerinde kafa.

Technoture

Previous articleiphone 6 plus
Next articleKedi gibi robot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here