Home Facebook Tag

Tag

313
0

hemen her hafta yeni lokasyon paylaşımı uygulamaları duymak , hatta tüm bu girenler ile , hiç bir şirket gerçekten onlar yaparken kullanıcıların kolayca onların arkadaşları ile bağlantı kurmak yardımcı olmuştur . Genel konum yayınları için Foursquare varyelpazenin bir tarafında vediğer tarafta Apple’ın gibi uygulamalar her yerde güncellemeleri Arkadaşlarım ve SocialRadar bulun var .

iphone3 220×388 iPhone için Tag böylece arkadaşlarınız sizi bulabilirsiniz konumunuzu paylaşmanıza seçici yapmanızı sağlar

Etiketi , iOS için yeni bir uygulama , aktif çok kamu veya çok invaziv ya hissi olmadan konumunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilirsinizortasındatatlı nokta bulmak istiyor . Bir Android sürümü yakında geliyor.

Uygulamayı kullanmak için, sadece konumu , metin , fotoğraf ve video bir kombinasyonu ile Facebook ve ” tag” arkadaşların ile giriş . Fikir, bir barda oturan ve katılmak için bazı arkadaşlarınızı davet etmek istiyorsanız eğer, önceden seçilmiş bir liste seçin ya da onlara sen bir mesaj göndermek için tek tek isimleri dokunabilirsiniz olmasıdır .

Arayüzü son derece minimalist iken, ilk kez kullananlar için aslında çok basit. Benapp içine imzaladı , benim konum ve bir fotoğraf paylaşmak için bir ekran ile sunuldu . Ancak, bunu görecek ve neredefotoğraf sona ereceğini kim herhangi bir talimat yoktu . Hassas konum verileri nasıl göz önüne alındığında , Tag ve diğer lokasyon paylaşımı uygulamaları kendi bilgi kullanılmak üzere gidiyor hakkında kullanıcıları eğitmek daha iyi bir iş yapmak gerekir .

Kurucularından Aneel Ranadiveuygulamasının hedefi onların takılmak için aradığınız zaman arkadaş göndermek ” Hey, sen ? ” Ve ” Ne yapıyorsun ? ” Metin mesajlarınınzinciri ile uzakta yapmak olduğunu bir röportajda söyledi .

iphone2 730×359 iPhone için Tag böylece arkadaşlarınız sizi bulabilirsiniz konumunuzu paylaşmanıza seçici yapmanızı sağlar

Etiket önce Marco Polo olarak bilinen , yani Ranadive veekibi çocukluk oyunların bir tema ile gidiyor gibi görünüyor oldu . Başlangıç ​​aslında bir lokasyon paylaşımı uygulaması gibi bir sosyal defterde ve şimdi en son enkarnasyondan dönme önce Pinchit denilen günlük fırsatlar sitesinden olarak başladı . Ranadive de daha önce 2006 yılında Butler anonim sosyal ağ @Fore yarattı .

Arkadaşlar buluşmak yardımcı olmanın yanı sıra , Tag ayrıca markalar belirli olaylar ve yerler etrafında hayranları ile etkileşimeservisini kullanmak beklemektedir . Fırsatömürlü açısı olmadan da, Snapchat konumlandırıyor nasıl benzer.

” Biz [ Tag ] göndermek için bir hayran kitlesine sahip herkes için inanılmaz bir platform olduğunu düşünüyorum içeriği özel sadece kendi taraftarları ve hayranları sadece onlar takip ediyorlarkişiye geri cevap izin , ” Ranadive dedi .

iphone4 730×359 iPhone için Tag böylece arkadaşlarınız sizi bulabilirsiniz konumunuzu paylaşmanıza seçici yapmanızı sağlar

Sacramento Kings NBA takımı zaten takipçileri için özel ekip güncellemeleri yayınlamak için Tag test başladı .

Tüm sosyal uygulamalar olduğu gibi , Taghizmet yapışkan ve kullanıcılar için değerli yapmak için gereklikritik kütleye binasorunu ile karşı karşıyadır . Örneğin , Kings fanlar – – Tag kullanıcı tabanını doldurmak amacıyla Ranadivetakım belirli kullanıcı gruplarına getirerek üzerinde duruluyor söyledi . Başlangıç ​​farklı topluluklara ulaşmak için bir çaba olaylar, olay sahiplerini ve okulları hedefliyor .

Ben Tag benzersiz satış noktası konum tabanlı uygulamalarkalabalığın arasında ne Ranadive sordu, o yanıtladı :

Başka yolu birkaç tıklama ile , var , arkadaşlarınız kadar ne görmek … Tag sizin arkadaşlarınız ping icarbariyer düşürür . Biz bunun üzerine aldık ilk benimseyenler gerçekten güçlü erken nişan gördüm . Bu pazara giderek tutarlı tutabilir ki artık bizim görevimiz.

Ben Tag sevmesini istiyorum . Çok fazla yapıyor veyaarayüzünü komplike olmadan kafanızda net bir çözümü vardır . Aslında çalışması için arkadaşlarım daha imza kadar sadece beklemek gerekecek .

➤ iOS için Tag  Sosyal Medya

Previous articleblackberry 2014
Next articleWeb girişimleri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here