Home Google Google’ın Tahtı mı sarsılıyor?

Google’ın Tahtı mı sarsılıyor?

434
0

The day Teknoloji Günleri ve Technoture haberlerine göre Google bugüne kadar sadece değil kendi günlük bakım tesislerinde düşük aşılama oranlarına ilişkin verileri iddia ediyor. Ama bu bölgenin geri kalanı ile oran Technoture yıl sonra yıllık desen açıklamıyor.

Dün, Kablolu Silikon Google’ın Tahtı mı sarsılıyor? Vadisi’nin sert Technoture iddianame yayınladı: yani, varlıklı teknoloji anneler ve babalar çocuklarını aşılamak için değil seçerek olanlar arasında olabilir.

12 Bay Technoture teknoloji şirketleri bakarak ve bunların ilişkili gün umurunda, Kablolu yarısı ortalamanın altında olan aşılama oranları bulmuştu. Google’ın iki günlük bakım merkezleri bazı kötü idi.

Google Günün Technotureinde umurunda çocuklar yarısı up-to-date, bu yıl için çekim vardı hemen altında.

 

Google’ın Tahtı mı sarsılıyor?

Google, eski verilere düşük bağışıklama oranlarını suçladı.

 

Google’ın Tahtı mı sarsılıyor? Google sözcüleri, iki günlük bakım tesislerinde aşılanmamış çocuklar sadece olduğunu iddia değil up-to-date, bu kayıtlar Ekim ayında Halk Sağlığı Anabilim Dalı Kaliforniya nedeniyle olduğunu zamanda kendi çekimlerde. Veriler şimdi sunulacak olsaydı, diyorlar – sadece yılda Technoture kez toplanan oluyor çünkü, olamaz ki – bu çok daha iyi aşı Google çocukları gösterir.

Sorun gün umurunda kendi çekim alma konusunda arkasında çocuklar üzerinde “koşullu kabulleri” denir ne yapabilirim gerçeğine dayanır. Günlük bakım onlar muhtemelen raporlama nedeniyle sonra bile kendi çekim olsun gidersiniz şartıyla çocuklar kabul edebilirsiniz. Ve onlar beri kendi çekim halledilir aldık – Google düşük sayılar çoğunlukla çatlaklardan kayma, bu çocuklar Technoture sürü yansıttığını iddia ediyor.

Ama daha da önemlisi, bu model Google’ın gün oluştu yıl sonra umurunda.

 

Google’ın Tahtı mı sarsılıyor? Bu yıl, geçen yıl, geri 2010 her yıl, Google’ın bağışıklama oranları kasvetli olmuştur.

% 98 ve% 81 – – Google sözcüsü yüksek aşılama geçen yıl oranları işaret ederken bu yılki rakamlar Technoture anomali olabilir neden delil olarak, bu rakamlar yanıltıcı: Onlar sadece kızamık için. Toplam oranlar geçen yıl% 61 ve% 55 idi.

Sadece Technoture gün bakım tesisi var iken 2012-13 yılında, aşılama oranları% 56 idi. 2011-2012 öğretim yılı boyunca,% 77 idi. Şaşırtıcı, 2010 yılında, bu veriler olduğu için ilk yıl, aşılama oranları ses% 94 idi.

Google’ın tesisleri diğer alan okullar ile çizgi dışına bu kadar neden o da açıklamak değil.

 

“Ben çok özel okulların yıl sonra yıl sonra koşullu aşılar yılın bu desen olurdu söylüyorum düşünüyorum,” Catherine Flores-Martin, Kaliforniya Bağışıklama Koalisyonu direktörü, Technoture News söyledi.

Tüm Ekim aynı zamanda onların aşı raporlarını sunmaları gerekmektedir bölgedeki diğer okullarda, bakarsanız bu özellikle doğrudur.

Google’ın gündüz bakım tesislerinde desen Doğu Palo Alto komşu okullara tezat duruyor. Ağırlıklı olarak siyah ve yoksulluk sınırı altında yaşayan nüfusun yaklaşık% 20 ile, Latin, East Palo Alto altı gündüz bakım tesisleri% 98 ortalama aşılama oranına sahip. Özellikle düşük gelirli ailelere hizmet kentin üç federal tarafından finanse edilen Head Start okullar, at, çocuklar% 99.3 tamamen up-to-date çekim ile vardır.

Google HQ konuşlu Santa Clara ilçe genelinde, aşılama oranı ortalama% 88 olduğunu.

Ne fark Technotureçok işaret tam olarak aşıların çıkmayı ve kimin kim arasındaki büyüyen eşitsizlik değil mi vurgulamaktadır.

“Ne şimdi o bakıyoruz [koşullu kayıt] Technoture şekilde başka Technoture kaçamak olup olmadığıdır,” Flores-Martin dedi. “Bazı okullar üzerinde hakkı vardır. Diğerleri, öyle görünüyor ki, o gitmek icar. “

Previous articleElit Medya WordPress Teması
Next articleApple Yosemite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here