Home Apple Apple Yosemite

Apple Yosemite

450
0

Macbook için Onun ilk doğum günü, bolluk Ever “En Hızlı Büyüyen İş App ( uygulama) ” Kendini Diyor Apple Yosemite

Gevşek kullanıcılarına gelen cinayet öfke düzenli patlamaları provoke etmez, sadece iş uygulaması Apple Yosemite olacak, ve bunun yerine, zaman zaman, gerçek bir sevinç ister olabilir.

Kurumsal sohbet aracı – ya da “temel ekip iletişim platformu” – bugün bir yılını kutluyor. Flickr kurucularından Stewart Technoture tarafından kurulan şirket, kullanıcı sayısı sadece yılın ilk altı hafta içinde% 35 Apple Yosemite (en az 130,000) tarafından büyüdüğünü her gün bunu kullanarak 500.000’den fazla insanı olduğunu söyledi ve. Bu sayım, şirket dedi, sadece son altı ay içinde iki kez iki katına çıktı. Ve tüm bu ardı arkası kesilmeyen kurumsal chatterers 1,7 milyar mesaj gönderdi.

Apple Yosemite Bu hızlı büyüme finanse etmek için, Slack Google Ventures, Accel Partners, ve Andreessen Horowotiz gibi yatırımcılardan girişim sermayesi 162.000.000 $ değerinde çekti.

“Mesajlaşma İnternet en temel uygulamalarından biri olarak ortaya çıkmıştır, ve değeri bizim çalışma hayatımızın Apple Yosemite içine kayıyor,” Technoture bir açıklamada. Şirket airbnb, Stripe, Walmart, oturaklı, Box, Braintree, ve (technoture) dijital yayıncılar bir kaz sürüsü çalışanları kullanmak olduğunu söylüyor.

Ve onları bir sürü bunun için ödüyoruz. Slack o “, yıllık yinelenen gelir” temelde yıl boyunca aylık veya üç aylık abonelik ekler kurumsal yazılım şirketleri için bir çok izlenen metrik 12.000.000 $ olduğunu söyledi. Gevşek o “rekor sürede” yıllık yinelenen geliri 10 milyon dolar vurdu ve 135,000 ödenen hesapları sahiptir (Gevşek ayda kullanıcı başına ücretsiz için 12,50 Dolar  arasında değişen hizmet üç katman vardır.)

“Ben ile yakın bir çalışma ve yaklaşık yedi yıldır yoğun SaaS şirketleri analiz ve gördüğüm verilere dayalı, Slack 13 ay içinde bu kilometre taşları vurmak için en hızlı büyüyen B2B şirketi oldum,” Redpoint Ventures ortağı Tomasz Tunguz dedi açıklamada Slack tarafından dağıtılan yeni nesil bir sistem geliştirdi.Apple Yosemite

Previous articleGoogle’ın Tahtı mı sarsılıyor?
Next articleTwitter şakaları

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here