Home Oyun xbox 360 dragon age inquisition

xbox 360 dragon age inquisition

792
0

xbox 360 dragon age inquisition oyun incelemesinde bu hafta editörlerimiz tarafından seçilen oyunda çin yapımı Aksiyon RPG olması ilk özelliklerini taşıyan bir oyundur. Dil Desteğinin ingilizce olması xbox 360 dragon age inquisition Türk tarafından bir süre tercih edilmeyeceğini gösteriyor.

oyunun ilk açıklamalarında ise Bioware’in efsane aksiyon-macera türündeki rol yapma oyunu olarak bilinen Dragon Age, frostbite 3 oyun motoru ile birlikte ileriye doğru dev bir hamle yapıyor. Muhteşem manzaralar ve inanılmaz yeni olasılıklar sizi bekliyor. Dragon Age Inqusition oynamaya hazır olun.

Engizisyonun gücünü kullanacağınız efsanevi karakterin hikayesini anlatan oyunda Dragon Age’I keşfederken tehlikeli bir yolculuğa liderlik eder.
Efsanelerle Bütünleşin  Eşsiz ve unutlmaz karakterler sizinle ve birbirleri ile dinamik bir ilişki kuracaklar.
Dragon Age’i Keşfedin  Serbestçe dolaşabileceğiniz birbirinden farklı, görsel açıdan olağanüstü bir şekilde dizayn edilmiş,tüm ihtişamıyla yaşayan canlı bir dünya.
Dünya’yı Değiştirin Oyunda alacağınız aksiyonlar ve yaptığınız seçimler hikayenin gidişatını ve yaşadığınız evreni değiştirecek.
Kendi Tarzınızla Oynayın  Inquisitorunuzun, liderliğinizde yol alacak ekibinizin, kalenizin ve uzak kalelerinizin görünümünü ve yeteneklerini tamamen kontrol edebileceksiniz. Engizisyon güçlerinin renklerini ve dövüş stillerini siz belirleyebileceksiniz…

Previous articlecanon eos 5d mark iii
Next articlesamsung n915 galaxy note edge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here